Qui Sóm

Àngels de Quadre es un projecte continuador començat amb Mosses de Quadre. La nostre vida es va iniciar la ultima setmana de gener, després de un cafè de mitja tarda va veure la llum el 4 d’abril del 2013 amb la publicació de l’antiga web www.mossesdequadre.com

Vam voler crear un projecte nostre català, centrat en les noies catalanes, la realització de books. Poc a poc per petició dels visitants es va decidir ampliar el reportatges per nois i parelles.

L’impuls inicial va ser gracies a Enrq Image Value, que es el dissenyador gràfic que ha fet possible d’imatge del projecte, que em va donar l’impuls necessari per embarcar-me en mosses, poc a poc em vaig envoltar de col·laboradors molt professionals, com poden ser yunico i tania que amb el seu ajut ho fan possible.

Ara després d’un any del primer reportatge, qui ens havia de dir que aconseguirien fites en cap cas plantejades, puc dir que ha estat un èxit l’assolit amb aquest projecte. Un èxit que ha de perdurar en el temps i que ens ha de permetre anar creixent com a professionals i com a persones.